follower

August 25, 2011

Rimas tahu!!!

Kejadian ni berlaku semalam....
baru post hari ni coz semalam bz...
nak dekat2 raya ni,ramai pulak yg nak beli kereta...
tolong la paham,kenapa la kakak,abg,mak cik,pakcik beli last2 minit?
taw x raya lagi berapa hari..mana sempat...

merapu pulak kan?? hahaha..ok, berbalik pada cerita
semalam, bos aku suruh call orang bank ni..
kerja macam aku ni,hari2 berurusan dengan bank..
kadang2 bosan dah sebab kena call orang2 bank je..

So,aku pun call sebab aku ada fax dokument kat dia..

*ayob (bukan nama sebenar) : “hello..ye,sapa ni?”
aku : “hello..ye,saya mimi la..”
ayob : “mimi? mimi mana ye?”
aku : “mimi usf..” (ai,mamat ni..tadi aku baru je call kau..tbe2 tanye mimi mane?)
ayob : “mimi yang mana ni? usf? xkenal la”
Aku : grrr…………
ayob : “owh mimi yang cantek + manis + sopan santun bla bla bla”
aku(ai dia ni mula la en,gatal dia da dtg)..
aku cakap jela aku dah fax document to..malas nak layan.
ayob : “ok nanti saya tengok...mimi,bila nak keluar dating dengan saya ni??”
aku : (da agak da,dye ni) “mimi xde masa la..bz memanjang”
ayob : “ala,mimi ni.saya da ajak lama da.xkan xsudi keluar dengan saya..”
aku : “bukan xsudi tapi xde masa lor”..(mmg aku xnak pun keluar dengan kau)
ayob : “boleh la..kite lepak pavi ke..bagi la saya peluang..plezz..
boleh la saya show awak yang cantik ni dekat kawan2 saya..bangga saya sebab kua dengan orang cantek macam awak”
aku: what the heyh? (kau nak kua dengan aku sebab nak menunjuk at membe kau je?)
“xpela wak,terima kasih sangat2!”


EUWWW!!! Berbulu je aku dengar…
macam ulat bulu kat bawah ni tau x?



  *ulat bulu ni comel la pulak en...huhu


Dan paling aku bengang sangat,de ke dia nak keluar semata-mata nak tunjuk aku ni kat membe2 dia??
Agak2 la bro..kau engat aku ni barang perhiasan ke? 

Sah2 la dia ni playboy..men tangkap buang je en?
Pantang nampak pompan lawa (lawa ke? perasan la ko mi)..kalo pompan hodoh kau xnak plak ayat en??
Kakak2 cleaner kat bawah ni kau xnak ke bagi ayat power kau to??

cara dia cakap pon aku da agak
yang dia seorang "playboy".ayat kalau xmanis xley….
Dan dia boleh siap mengaku lagi yang dia memang seorang playboy..
awek keliling pinggang..uew! ada aku kesah!
mula2 jumpe da ajak aku dating & mintak no fon aku..pe cite ni bro??
tapi sebab aku ni baik hati sangat, aku bagi la no aku sebab kitowang akan selalu bekerjasama..
bekerjasama sal kerja k bukan hal lain..





Adoyh! aku memang xsuka la kan mamat2 yang suka"ayat2 manis
macam gula ni"..ops! tukar la "ayat manis macam cuka"..
boleh xmacam to? sori la ye..aku memang xberminat dengan kamu..

  
Kalau si ayob ni dating ofis,aku nak nyorok dalam tandas jela..aku lagi rela dok dalam tandas..
Malas nak mengadap muka dia tu..
Kalau dok kat ofis ni,bukan men lama lagi…
Jauhkanlah laki-laki cam ni dari aku..

RIMAS tahu!!!!!







3 comments:

Nafisah Ruslan said...

fisa pun penah dapat client mcm ni.. ignore je, lame2 dy xlayan kita dah..

mimi, u should go to the setting>basic>adult content>no.

sebab b4 masuk blog ni ade keluar perkataan warning, takut orang tak berani masuk blog mimi nih..
mish yew! :)

Mimie said...

hehe..mimi mmg xnak layan..tp biasenye mimi kne juga call dia coz urusan kerja..

to la fisa,hari to dok edit2 blog ni..teros jadi cam to..
pasto boleh pulak xtaw nak tukar balik..lupe..
thanks ye yunk for your info..
hehehe..
Rindu gila la kat fisa!! :)

Nafisah Ruslan said...

hehe okeh mimi..
insya allah ade rezki kite jumpa no.. hehe